HOITO-OHJEET

100 % VILLA

Luonnonkuituna villa on lämmin ja hyvin hengittävä materiaali. Noudattamalla tuotteessa olevaa hoito-ohjetta saat villatuotteen säilymään hyvänä pesusta toiseen.

Tuotteen voi pestä koneessa hellävaraisella villanpesuohjelmalla. Tarkista kuitenkin pesukoneesi toiminta ja varmista että pesuvesi pysyy tasalämpöisenä. Konetta ei saa ylitäyttää eikä pesuainetta saa laittaa liikaa. Käytä villan pesuun tarkoitettua pesuainetta.

Jos peset tuotteen käsin, muista että villavaatetta ei saa liottaa eikä hangata. Käytä villan pesuun tarkoitettua pesuainetta. Liota pesuaine huolellisesti korkeintaan 30 °C veteen ja pusertele tuotetta hellävaraisesti. Käytä runsaasti tasalämpöistä vettä ja huuhtele huolellisesti.

Pesun jälkeen puristele hellävaraisesti ylimääräinen vesi pois. Voit käyttää apuna froteepyyhettä jonka voit kääriä tuotteen ympärille ja rullata ylimääräisen veden pois. Myös kevyt villanlinkous koneella on mahdollista. Oio ja muotoile tuote kosteana mittaansa. Laita vakaatasoon kuivumaan tasaiselle ja ilmavalle alustalle.

Älä kuivata tuotetta lämpöpatterin päällä tai auringonvalossa. Älä kuivaa tuotetta rumpukuivaajassa.

Säilytä tuote ilmavassa, kuivassa paikassa suojassa tuhohyönteisiltä.

50 % VILLA, 50 % AKRYYLI

Tuotteet voit pestä koneella 40 C hienopesuohjelmalla. Käytä villanpesuainetta tai värillisille tuotteille tarkoitettua pesuainetta, joka ei sisällä valkaisuaineita.Ei rumpukuivausta.Laita vakaatasoon kuivumaan tasaiselle ja ilmavalle alustalle.

Jos peset tuotteen käsin, pese se kuten 100% villa tuotteet.

100 % PUUVILLA

Pese tuotteessa olevan pesuohjeen mukaisesti. Tuote on hyvä kääntää nurin ennen pesua.

Valitse ohjelmaksi kirjopesu 40 C ja pesuaineeksi värillisille tuotteille tarkoitettu pesuaine, joka ei sisällä valkaisuaineita. Oio ja muotoile kosteana mittaansa. Laita vakaatasoon kuivumaan tasaiselle ja ilmavalle alustalle.

MUISTA TUPSUT!

Kun tupsu on vielä kostea, pöyhi tupsu muotoonsa ja nypi kiinni huovuttuneet lankasäikeet pois.